fbpx

OM OSS

OM OSS

VÄLKOMMEN TILL JUSTICE

Vi erbjuder den perfekta hockeyklubban till dig.

JUSTICE hockey grundades i en väldigt enkel önskan; att skapa den perfekta hockeyklubban. Varje hockeyspelare har olika förutsättningar såsom längd, vikt, ålder, kompetensnivå och spelstil. Hos JUSTICE skräddarsyr du en klubba för att passa just dig.

0 +

AMBASSADÖRER

0

Olika klubbor

0 +

Landslagsmål

0

Års erfarenhet

JUSTICE

VÅR VISION

Ett rättvisare hockey!

Alla hockeyspelare, liten som stor, borde få möjlighet att spela med rätt hockeyklubba. Hockeyn går snabbare och snabbare. Materialutvecklingen är en anledning. Sverige ligger i framkant internationellt när det kommer till skills och teknik. Många av våra bästa hockeyspelare har lärt sig använda den nya generationens hockeyklubbor. Med dem har de möjlighet till hårda avslut utan tidsfördröjningar. Nya tekniker har utvecklats, men för dem behövs en klubba som flexar.

Vi vill göra skillnad. Vi önskar bidra genom att erbjuda alla hockeyspelare en hockeyklubba som är rätt för individen. En klubba anpassad för hockeyspelaren. Inte tvärtom.

Referenser

Vad säger våra kunder?

Agnes Waidring Lund giants

Jag tycker om JUSTICE klubban för att jag har bättre kontroll på pucken och även lyckats göra mer mål än vad jag har gjort tidigare. Den är lätt och smidig och dessutom så är den snygg!

Alexander Kjällberg Åstorp Miners

JUSTICE har tagit fram en grym klubba som låter mig få fördelar som endast en skräddarsydd klubba kan erbjuda!

Jonna Magnusson Malmö Redhawks

Jag älskar Justice klubban. Med den har jag gjort fler mål på bara ett par månader än jag gjort på flera säsonger innan. Nu kan jag göra riktiga slagskott, dragskott och backhand

Anton Roghner Rögle BK

JUSTICE är en jättebra klubba med rätt flex för mig. Den är skön att spela med då den är så lätt, dessutom har den snygg design!

Christopher Lindholm Tränare, Värmdö

Jag blev nyfiken och ville se om jag delade dotterns positiva upplevelse av klubban så jag beställde en JUSTICE 95 flex. Efter ca 2000 skott på skottramp, ca 30 ispass med tjejerna plus 20 ispass med veteranerna så håller klubban fortfarande. Kort och gott, JUSTICE har gjort en kanonklubba!

  LÄS MER

  VAD VI STÅR FÖR

  Alla ska ha förutsättningar för att lyckas.

  Idén om en ny hockeyklubba uppkom efter att grundaren Leif Göransson inte hittade en klubba på marknaden som passade till hans son. Han insåg att utan bättre anpassad hockeyklubba skulle sonen hamna efter i sin utveckling jämfört med sina större kompisar. Leif bestämde sig då för att helt enkelt skapa en rättvis hockeyklubba till honom och andra ishockeyspelare. Därav namnet JUSTICE.

  ”Tänk om stavhoppare skulle få hoppa med stålstavar till dess att de är tonåringar, eller om unga slalomåkare inte skulle få åka på carvingskidor? Det hade varit fruktansvärt orättvist - och absolut begränsande av barnens utveckling. På samma vis är det inte rätt varken för barn, ungdomar eller vissa vuxna att det inte finns korrekta klubbor att erbjuda. Därför finns JUSTICE”

  OM OSS

  TEAM JUSTICE

  LEIF GÖRANSSON

  Grundare till JUSTICE Hockey AB. Entreprenör, men också en hockeyföräldrer med en enda strävan:
   
  ”Varje hockeyspelare; kort, lång, lätt, kraftig, nybörjare eller proffs har alla olika förutsättningar – men alla vill utvecklas och bli så bra som de bara kan bli. Därför borde alla få möjlighet till lika goda förutsättningar. JUSTICE hockeyklubbor ska erbjuda det”

  Maria ROoth

  FD. landslagsspelare i ishockey. Lika målmedveten som grundaren om att alla ishockeyspelare ska ha samma möjlighet till utveckling.
  VD i JUSTICE hockey sedan 2019.

  ÄR du redo?

  TA DITT SPEL TILL NÄSTA NIVÅ

  Kort leveranstid!

  NYHET - CUSTOM EXPRESS!

  Ett begränsat antal, 71 av våra 274 modeller, går som extra VIP genom produktionscykeln och kan levereras på ca 3 veckor! Kolla här om just din perfekta klubba är bland dem! CUSTOM EXPRESS har ett begränsat antal, ”först till kvarn”.