fbpx

FRÅGOR & SVAR

FAQ

FRÅGOR & SVAR

Vi har ett program för de som vill bli JUSTICE ambassadörer. Kortfattat går det ut på att om du äger och spelar med en JUSTICE-klubba och fått uppleva hur den lyfter ditt spel, och har egenskaper vi tycker om som person och spelare - då har du möjlighet att bli ambassadör för oss.

Vill man ha en custombyggd klubba så tar det tid. Därför väljer många JUSTICE-spelare att planera framåt. Några köper dem i paket om två med viss skillnad på specifikation, en del lägger in beställning på ”sin nästa klubba” direkt de får leverans.

Vi har 274 olika varianter på JUSTICE klubba för att kunna skräddarsy en perfekt klubba till varje hockeyspelare - men, en del varianter är mer efterfrågade än andra. För att snabba på processen tar vi därför kontinuerligt hem ett antal av dem - och de kan vi leverera direkt.

Dessa klubbor är byggda på exakt samma vis som de custombyggda klubborna. De presenteras på hemsidan under fliken JUSTICE klubbor i lager. Kika alltid där först.

Finns precis din specifikation hemma så har du en perfekt klubba hos dig inom 2-3 dagar.

När du beställer din klubba så får du räkna med en leveranstid på 6-8 veckor. Din klubba byggs efter din specifikation precis till just dig.
Beställer du med ditt namn så kommer fabriken att sätta ditt namn på klubban innan topplacken och greppytskiktet appliceras. Precis så som till den yttersta eliten i hockeyvärlden

Referenser

Vad säger våra kunder?

Agnes Waidring Lund giants

Jag tycker om JUSTICE klubban för att jag har bättre kontroll på pucken och även lyckats göra mer mål än vad jag har gjort tidigare. Den är lätt och smidig och dessutom så är den snygg!

Alexander Kjällberg Åstorp Miners

JUSTICE har tagit fram en grym klubba som låter mig få fördelar som endast en skräddarsydd klubba kan erbjuda!

Jonna Magnusson Malmö Redhawks

Jag älskar Justice klubban. Med den har jag gjort fler mål på bara ett par månader än jag gjort på flera säsonger innan. Nu kan jag göra riktiga slagskott, dragskott och backhand

Anton Roghner Rögle BK

JUSTICE är en jättebra klubba med rätt flex för mig. Den är skön att spela med då den är så lätt, dessutom har den snygg design!

Christopher Lindholm Tränare, Värmdö

Jag blev nyfiken och ville se om jag delade dotterns positiva upplevelse av klubban så jag beställde en JUSTICE 95 flex. Efter ca 2000 skott på skottramp, ca 30 ispass med tjejerna plus 20 ispass med veteranerna så håller klubban fortfarande. Kort och gott, JUSTICE har gjort en kanonklubba!

    Kort leveranstid!

    NYHET - CUSTOM EXPRESS!

    Ett begränsat antal, 71 av våra 274 modeller, går som extra VIP genom produktionscykeln och kan levereras på ca 3 veckor! Kolla här om just din perfekta klubba är bland dem! CUSTOM EXPRESS har ett begränsat antal, ”först till kvarn”.