fbpx

KLubbGuiden

Vägen till den perfekta klubban

3 Enkla steg

Med fd. landslagsspelaren Maria Rooth

Här får du reda på vad just Du ska tänka på när du väljer hockeyklubba. Längd, flex och bladtyp. Testa gärna vår Stickoptimizer, där du lägger in dina uppgifter/mått för att få fram ett förslag på den perfekta hockeyklubban för dig.

Så här funkar det

VÄgen till den perfekta klubban

1. Stickoptimizer

Ett unikt sätt att ta reda på vad som är en optimal klubba just för dig. Låt JUSTICE Stickoptimizer komma med förslag. Enkelt och helt kostnadsfritt.

2. Skräddarsy din klubba

Vi erbjuder custombyggda hockeyklubbor för alla. Vi bygger klubborna exakt efter dina mått, vikt och erfarenhet. Precis så som till yttersta eliten bland proffsspelare. Du kommer uppleva skillnad.

3. Upplev skillnaden

Ditt val av hockeyklubba är ofta helt avgörande på om man kan lära sig de nya teknikerna som kräver att man kan spela med flexande klubba. Det är absolut en fördel om man lär sig spela med flex så tidigt som möjligt.

Vill du ha hjälp av ett proffs?

Fyll i formuläret så återkommer vi med den klubban som passar perfekt för dig.

Finns inte dina mått i Stickoptimizern? Vill du ha en personlig rekommendation från någon av våra proffs? Inga problem! – Fyll i formuläret så återkommer vi med förslag på den bästa klubban för dig.

Vi vill gärna ha en personlig kontakt med våra kunder för att säkerställa att de hittar rätt klubba. 

Så här funkar det

VÄgen till den perfekta klubban

Hur väljer jag hockeyklubba?

Kort leveranstid!

NYHET - CUSTOM EXPRESS!

Ett begränsat antal, 71 av våra 274 modeller, går som extra VIP genom produktionscykeln och kan levereras på ca 3 veckor! Kolla här om just din perfekta klubba är bland dem! CUSTOM EXPRESS har ett begränsat antal, ”först till kvarn”.